Ε.Σ.Σ.Δ.Ε.

Ένωση Σκακιστικών Σωματείων Δυτικής Ελλάδας

Παράλληλες Σκακιστικές Εκδηλώσεις ΕΣΣΠ – Σταυρούλα Τσολακίδου

Στο πλαίσιο των πανελλήνιων αγώνων (Νεανικά – Πρωτάθλημα Α’ Εθνικής – Κύπελλο) που πραγματοποιούνται με συνδιοργάνωση ΕΣΟ και ΕΣΣΠ στο Πόρτο Ρίο από σήμερα ως και τις 08.07.2017, η ΕΣΣΠ οργανώνει δράσεις με σκοπό την προβολή του αθλήματος και των αγώνων στο ευρύτερο κοινό.

Στο πρόγραμμα κυριαρχεί η παρουσία της τρεις φορές παγκόσμιας πρωταθλήτριας Σταυρούλας Τσολακίδου.

Αναλυτικότερα την Πέμπτη 29/06 η πρωταθλήτρια θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Αχαΐας (10.30) και στην συνέχεια θα επισκεφθεί τους νεαρούς φίλους της σκακιέρας στις παιδικές κατασκηνώσεις του Δ.Πατρέων. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας θα δώσει ανοικτή διάλεξη στην πλατεία Αγ. Λαύρας (20.30).

Την Παρασκευή 30/06, 19.30, θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Γεωργίου αγώνας επίδειξης (‘σιμουλτανέ’) με την πρωταθλήτρια ταυτόχρονα αντιμέτωπη με 25 αντιπάλους. Δηλώσεις συμμετοχής ως και την Πέμπτη 23.59 εδώ. Σε περίπτωση συμπλήρωσης των 25 δηλώσεων θα πραγματοποιηθεί κλήρωση την επόμενη στις 10.00 και θα ενημερωθούν οι συμμετέχοντες.

Σας καλούμε όλους να παρακολουθήσετε από κοντά την εξαιρετική νεαρή παγκόσμια πρωταθλήτρια που τα τελευταία χρόνια σταθερά κερδίζει τις εντυπώσεις και την ουσία, τιμώντας και προβάλλοντας  την Ελλάδα με την ταλαντούχα και μαχητική παρουσία της στις κορυφαίες διοργανώσεις ανά τον κόσμο.

Αφήστε την απάντησή σας