Ε.Σ.Σ.Δ.Ε.Ι.Ν

Ένωση Σκακιστικών Σωματείων Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων

Πίνακας προκριθέντων αθλητών στα Πανελλήνια Μαθητικά

Προκρίσεις

Ατομικό

Σύμφωνα με την προκήρυξη των αγώνων προκρίνονται στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Μαθητών και Μαθητριών οι τρείς (3) πρώτοι μαθητές και οι δύο (2) πρώτες μαθήτριες κάθε τάξης.

Επίσης προκρίνονται όλοι οι μαθητές που με την ομάδα τους κέρδισαν της συμμετοχή  τους στην τελική φάση του ομαδικού πρωταθλήματος με την προϋπόθεση ότι συμμετείχαν σε κάποια από τις φάσεις του περιφερειακού ατομικού πρωταθλήματος.

Την αναλυτική προκήρυξη της τελικής φάσης των Πανελληνίων μαθητικών πρωταθλημάτων που θα γίνει στο Λουτράκι το διάστημα 8-10 Απριλίου μπορείτε να την δείτε εδώ

Σε περίπτωση που υπάρξουν κενές θέσεις αυτές θα καλυφθούν από τους επιλαχόντες μαθητές/τριες κάθε τάξης. Η επιλογή θα γίνει σύμφωνα με την ποσόστωση που προβλέπεται από την προκήρυξη της ΕΣΟ και στην συνέχεια με την καλύτερη επίδοση.

Επειδή το χρονικό διάστημα στο οποίο πρέπει να οριστικοποιηθούν αυτοί που θα συμμετέχουν στους πανελλήνιους αγώνες είναι πολύ σύντομο παρακαλούμε όσους καταλάβουν θέση πρόκρισης δηλαδή από 1 έως 3 για τα αγόρια και 1 έως 2 για τα κορίτσια αλλά και όσους καταλάβουν θέση επιλαχόντα δηλαδή θέσεις από 4 έως 15 για τα αγόρια και θέσεις 3 έως 10 για τα κορίτσια να δηλώσουν άμεσα την επιθυμία τους να συμμετέχουν ή όχι στο πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Η δήλωση συμμετοχής (για τους προκριθέντες) και δήλωση επιθυμίας συμμετοχής (για τους επιλαχόντες) μπορεί να γίνει με την συμπλήρωση της ειδικής φόρμας που θα αναρτηθεί στην σελίδα της ΕΣΣΠ. Η εκδήλωση ενδιαφέροντος θα πρέπει να γίνει μέχρι και την  Τετάρτη 22/3/2017.

Σε περίπτωση που κάποιος δεν δηλώσει ηλεκτρονικά την συμμετοχή του μέχρι τότε θα θεωρηθεί ως να απάντησε αρνητικά. Ελλιπείς απαντήσεις θα απορρίπτονται και θα θεωρηθούν και αυτές αρνητικές.

Ομαδικό

Στο ομαδικό πρωτάθλημα προκρίνονται τα 5 πρώτα Δημοτικά Σχολεία και τα 3 πρώτα Γυμνάσια. Αντίστοιχα με το ατομικό ως επιλαχόντα μπορούν να δηλώσουν επιθυμία τα επόμενα 3 σχολεία Δηλαδή 6-8 στα δημοτικά και 4-6 στα Γυμνάσια. Θυμίζουμε ότι τα Λύκεια που έχουν συμμετέχει στο τοπικό πρωτάθλημα μπορούν ανεξαρτήτως κατάταξης να σσυμμετέχουνκαι στο πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Για το ομαδικό πρωτάθλημα θα πρέπει να αποσταλεί e-mail  στην διεύθυνση της ΕΣΣΠ esspchess@gmail.com όπου να δηλώνεται το όνομα του σχολείου και τα παραπάνω στοιχεία για  κάθε μαθητή που θα συμμετέχει στην ομάδα.

Γενικά

Οι θέσεις πρόκρισης που θα παραμείνουν κενές (αρνητικές απαντήσεις) θα αναπληρωθούν με μέριμνα της ΕΣΣΠ σύμφωνα με  την ποσόστωση που προβλέπεται από την προκήρυξη της ΕΣΟ , τον αριθμό των συμμετεχόντων σε κάθε κατηγορία και στην συνέχεια με την καλύτερη επίδοση.

Πίνακας Προκριθέντων  (  Νικητές Ατομικών Πρωταθλημάτων)

ΑΓΟΡΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ
ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑΝΟΣ ΠΕΤΡΟΣ ΜΕΡΜΙΓΚΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ
ΜΙΜΙΝΙ ΕΡΙ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟΥ ΜΑΡΙΑ
ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Α ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ
ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΗΣ ΤΣΩΜΗ ΜΕΛΙΝΑ
ΑΛΙΑΙ ΑΡΝΤΙΤ
Β ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΙΝΟΥΡΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ
ΣΕΡΕΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΟΥ ΗΛΕΚΤΡΑ
ΒΑΛΣΑΜΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Γ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΠΡΟΔΡΟΜΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ
ΚΑΡΜΠΕΡΗΣ ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
Δ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΜΑΓΚΛΑΡΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΝΝΙΝΟΥ ΑΘΗΝΑ
ΜΑΚΡΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΑΓΟΥΛΑ ΤΖΕΝΗ
ΚΟΥΤΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Ε ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΠΑΝΟΡΜΙΤΗΣ ΛΟΥΚΑΤΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ
ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΖΑΚΩΣΤΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ
ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΣΤ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΒΕΛΙΝΑ
ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ
ΜΑΣΙΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Α ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΖΑΡΟΝΙΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΦΕΡΤΑΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
ΜΠΕΤΣΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΟΜΑΡΑ ΙΩΑΝΝΑ
ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
Β ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΤΡΙΓΚΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΠΑΝΙΑ ΕΛΕΝΗ
ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΚΟΛΦΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΝΑ
ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
Γ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΟΛΛΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΛΥΒΑ ΚΥΡΙΑΚΗ
ΣΟΛΩΜΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΡΔΟΥ ΜΑΡΙΑ
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΛΥΚΕΙΑ ΚΟΥΡΟΓΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΖΟΥΡΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΑ
ΚΟΝΤΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΝΙΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ
ΠΟΣΟΝΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

Επιπλέον προκρίνονται στην τελική φάση του ατομικού όλοι οι μαθητές και οι μαθήτριες που με τις ομάδες τους κέρδισαν την συμμετοχή τους στην τελική φάση του ομαδικού πρωταθλήματος πάντα σύμφωνα με τις προϋποθέσεις που αναφέρθηκαν και παραπάνω

Αφήστε την απάντησή σας