Ε.Σ.Σ.Δ.Ε.

Ένωση Σκακιστικών Σωματείων Δυτικής Ελλάδας

Συμμετοχές στα Πανελλήνια Σχολικά – Λεωφορείο (upd)

ΠΡΟΣΘΗΚΗ 11/4/2016

{Αν πραγματοποιηθούν και τα δυο δρομολόγια τότε θα ξεκινήσουν το πρωί (8:00-9:00) και θα φτάσουν στην Χαλκιδική μετά από 10 ώρες περίπου.

Αν όμως πραγματοποιηθεί ένα δρομολόγιο τότε θα ξεκινήσει το βράδυ της Παρασκευής κατά τις 22:00-23:00 για να φτάσει νωρίς πριν το ομαδικό.

Επίσης ανάλογα με την συμμετοχή τα λεωφορεία θα ξεκινήσουν από το Αίγιο.}

Προκρίσεις

Οριστικοποιήθηκε ο πίνακας των μαθητών, μαθητριών και  σχολείων που θα εκπροσωπήσουν την ΕΣΣΠ στα φετινά πρωταθλήματα μαθητών μαθητριών. Όλες οι συμμετοχές εμφανίζονται στον παρακάτω σύνδεσμο.

Συμμετοχές ΕΣΣΠ στα Πανελλήνια Σχολικά

Να υπενθυμίσουμε ότι για το ομαδικό, κάθε ομάδα θα πρέπει να προσκομίσει πριν την έναρξη των αγώνων, στον επικεφαλής διαιτητή, βεβαίωση του σχολείου ότι όλα τα μέλη της είναι μαθητές του συγκεκριμένου σχολείου.

Λεωφορείο

Όσο αφορά την μετάβαση στον χώρο των αγώνων, η ΕΣΣΠ για να εξυπηρετήσει τους συμμετέχοντες, έχει έρθει σε επαφή με γραφείο ταξιδιών με στόχο να ναυλωθεί λεωφορείο. Η αρχική σκέψη είναι να χρησιμοποιηθεί ένα λεωφορείο που θα αναχωρήσει την Παρασκευή 22/4 και θα εξυπηρετήσει τους συμμετέχοντες στο ομαδικό και ένα λεωφορείο το οποίο θα αναχωρήσει το Σάββατο 23/4 και το οποίο θα εξυπηρετήσει τους συμμετέχοντες στο ατομικό.

Το κόστος για μετάβαση και επιστροφή για κάθε λεωφορείο είναι 1.700 ευρώ. Το κόστος αυτό θα κατανεμηθεί ανάλογα στους επιβαίνοντες στο κάθε λεωφορείο.

Για την πραγματοποίηση του κάθε δρομολογίου ορίζουμε ως ελάχιστο αριθμό  τους περίπου 30 επιβαίνοντες   (μέγιστο κόστος περίπου 60 ευρώ/άτομο).

Παρακαλούμε όσους ενδιαφέρονται να ταξιδέψουν στην Χαλκιδική με το λεωφορείο να το δηλώσουν άμεσα, (και όχι αργότερα από το βράδυ της Τετάρτης 13/4), συμπληρώνοντας την σχετική φόρμα. Η ταχύτερη απόκρισή σας θα επιτρέψει την ταχύτερη λήψη οριστικών αποφάσεων.

Φόρμα δήλωσης μετάβασης με το λεωφορείο

Οι μέχρι τώρα δηλώσεις

Αφήστε την απάντησή σας