Ε.Σ.Σ.Δ.Ε.

Ένωση Σκακιστικών Σωματείων Δυτικής Ελλάδας

Πρόσκληση για Διαιτητές στα Σχολικά Πρωταθλήματα ΕΣΣΠ

Όσοι διαιτητές ενδιαφέρονται να διαιτητεύσουν στα σχολικά πρωταθλήματα της ΕΣΣΠ που θα διεξαχθούν στις 8 και 9 Μαρτίου 2014 στο Porto Rio παρακαλούμε να το δηλώσουν έως και 15/2/2014 στέλνοντας e-mail στην ΤΕΔ (kontoyan@upatras.gr).

Επίσης καλούνται όσοι έχουν τα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα να δηλώσουν την πρόθεσή τους (έως 15/2/2014) για να συμμετάσχουν ως: Επικεφαλής Διαιτητής, Βοηθός(οι) Επικεφαλής και Υπεύθυνος(νοι) Κληρώσεων.

Ενημερώνουμε ότι η αποζημίωση θα είναι 30 Ε/ημέρα αλλά όσοι τελικά επιλέγουν για να λάβουν την πλήρη αποζημίωση θα πρέπει να συμμετάσχουν στο «στήσιμο» αλλά και στο μάζεμα της αίθουσας. Ο αριθμός των διαιτητών που θα επιλέγουν θα εξαρτηθεί από τον αριθμό των παικτών που θα δηλώσουν συμμετοχή. Σε περίπτωση που η «προσφορά» διαιτητών είναι μεγαλύτερη από τη «ζήτηση» η επιλογή θα βασισθεί σε διάφορα κριτήρια συμπεριλαμβανομένων των παρακάτω: α) Εμπειρία (είναι απαραίτητος ένας ελάχιστος αριθμός έμπειρων διαιτητών ανά κατηγορία), β) εθελοντική (μη-αμειβόμενη) προσφορά σε διαιτησίες της ΕΣΣΠ, γ) Αριθμός σχολείων/μαθητών για τους οποίους ένας διαιτητής είναι ταυτόχρονα και προπονητής (ένας προπονητής με πολλούς μαθητές δεν θα είναι εύκολο να εκτελεί σωστά και τα διαιτητικά του καθήκοντα).

Αφήστε την απάντησή σας